ГОЛДЕНЫ
|
|
Viktor | Дата: Среда, 23.12.2009, 19:59 | Сообщение # 46 |
Проверенные
| Ось воно, насолодження життям (це я не про себе). Хоча...
Сообщение отредактировал Viktor - Среда, 16.12.2009, 19:55 |
Offline |
| |
Tiara | Дата: Среда, 23.12.2009, 20:00 | Сообщение # 47 |
Руководители
| Viktor, гошпади, какие вы активные!!! только вот уже снегу по самое, а Вы все не радуете Бэттичкой в сугробчиках!!! ХДЕ НОВЫЕ ФОТКИ, Viktor???
|
Offline |
| |
Viktor | Дата: Среда, 23.12.2009, 20:00 | Сообщение # 48 |
Проверенные
| Тільки тихо всі. Я зараз розкажу вам таемницю про яку ніхто не знає. Дуже прошу,не розказуйте мому Таткові,а то тоді я більше з ним ніколи не піду гуляти. Ну ось я починаю... Якось вранці , коли ще всі спали , я вирішила піти прогулятись в центр мого міста. Чула від других собак на прогулянках , що там зараз така красота. І я почесала... Прибігла я в центр і побачила цілу купу маленьких дерев"яних хаток. Правда були вони ще зачинені. Зате я дізналась,що це Різдвяний Ярмарок.Треба буде попросити татка купити мені щось смачненьке на Новий Рік. А дальше по дорозі я побачила велетенське дерево на якому висіли якісь блискучі іграшки. Ой та цеж ЯЛИНКА. У-рряяя. Такої велечезної я ще ніколи не бачила.
Сообщение отредактировал Viktor - Понедельник, 21.12.2009, 14:12 |
Offline |
| |
Viktor | Дата: Среда, 23.12.2009, 20:00 | Сообщение # 49 |
Проверенные
| Добре, я іду в саме серце Львова- на вул. Площа Ринок. Може там щось цікаве буде... Дуже гарні в нас фонтани але в зимку вони не працюють. А шкода,бо я пам"ятаю як ми ходили сюди влітку(класно було). Піду побігаю ще,може щось цікаве надибаю. О візок стоїть а деж мої друзі коники? Трошки почекаю,може з"являться. Ой щось я вже довго сиджу а їх нема і нема. Вже дупу відморозила
Сообщение отредактировал Viktor - Понедельник, 21.12.2009, 14:37 |
Offline |
| |
Viktor | Дата: Среда, 23.12.2009, 20:00 | Сообщение # 50 |
Проверенные
| Часу лишається мало а тут стільки всього цікавого... А що це за маленький хлопчик? Та цеж малесенький Ісусик на світ народився. Я тільки можу собі уявити як тут на Різдво буде весело. Всі будуть співати колядки,танцювати,бавитись в різні ігри. Буде море гарячого вина і гарячого пива. До речі чортики вже починають квасити вино і лізти через стіни подихати свіжим повітрям :devil: Ой щось я вже загулялась,треба вже бігти додому. Ну все бувайте ... По дорозі додому я побачила відкриту кав"ярню і вирішила випити чашечку(філіжанку) запашної львівської кави.
Сообщение отредактировал Viktor - Понедельник, 21.12.2009, 14:59 |
Offline |
| |
Анютка-малютка | Дата: Среда, 23.12.2009, 20:00 | Сообщение # 51 |
Пользователи
| Рады знакомству с вами!!!!!!!!!! У меня мальчик Робин..) А еще мы ищем невесту)))
|
Offline |
| |
Viktor | Дата: Среда, 23.12.2009, 20:00 | Сообщение # 52 |
Проверенные
| Анютка-малютка, Привіт київляночкам. Раді знайомству з Робіном. Я дивився вашу темку на форумі (ретрівери україни). Красень
|
Offline |
| |
Анютка-малютка | Дата: Среда, 23.12.2009, 20:01 | Сообщение # 53 |
Пользователи
| Спасибки)))Стараемся как можем!!!Нет предела совершенству....поэтому пытаемся работать и работать над собой!!!...
|
Offline |
| |
Tiara | Дата: Среда, 23.12.2009, 20:01 | Сообщение # 54 |
Руководители
| Анютка-малютка, Красиво стоит!!! Завидую, моя бы так... Viktor, ну а у Вас, как всегда, одни приключения, и куча фоток интересных!!! Вот и удивляйся, кто интереснее получается, хозяин, или собака!?
|
Offline |
| |
Viktor | Дата: Среда, 23.12.2009, 20:01 | Сообщение # 55 |
Проверенные
| Зараз покажу фотку Бетькиної собачої мрії (від якої серце тьохкає і виривається з грудей,слюньки течуть до землі,тремтять ноги,хвіст гуляє в різні сторони,мозок відключається повністю, а душа КРИЧИТЬ -татко давай скоріш рушницю і я принесу здобич хоч з края світу) Це Бетька в засаді (тільки ніс стирчить) , якщо хтось помітив ---------------------------------------------
Сообщение отредактировал Viktor - Понедельник, 28.12.2009, 18:27 |
Offline |
| |
Serglen | Дата: Среда, 23.12.2009, 20:01 | Сообщение # 56 |
Пользователи
| Всем привет, с Новым Годом и Рождеством Христовым! Это наш любимчик Декстер, он родился 17 октября.
Декстероман
|
Offline |
| |
Viktor | Дата: Среда, 23.12.2009, 20:01 | Сообщение # 57 |
Проверенные
| Serglen, Великий привіт зі Львова.Декстер славний малюк. І здається золотого кольору. Ви напевно вже десь почали прогулюватись? Які перші враження малюка від снігу? І давайте більше фоток і цікавих розповідей.
|
Offline |
| |
Serglen | Дата: Среда, 23.12.2009, 20:01 | Сообщение # 58 |
Пользователи
| Viktor, Привіт з Києва! Поки що ми не прогулювались після останньої ревакцинації, сподіваємося що сніг ще буде, тому що зараз він у нас в Києві почав дуже швидко танути Зате ми сьогодні Декстера добре викупали, тепер він в захваті від води Фото будемо потроху додавати, ось до речі наше сімейство:
Декстероман
Сообщение отредактировал Serglen - Четверг, 07.01.2010, 23:57 |
Offline |
| |
Viktor | Дата: Среда, 23.12.2009, 20:02 | Сообщение # 59 |
Проверенные
| Serglen, Яка дружна у вас сім"я. В нас теж є схоже фото. Не переживайте,снігу ще буде вдосталь,так що- готуйтесь
|
Offline |
| |
Tiara | Дата: Среда, 23.12.2009, 20:02 | Сообщение # 60 |
Руководители
| Viktor, с пополнением в темке! а то чуть не заскучали! Serglen, с пополнением в семье! собаки - большая радость, особенно такой смышленой и веселой породы! Не соскучишься!
|
Offline |
| |