ГОЛДЕНЫ
|
|
Viktor | Дата: Среда, 23.12.2009, 19:54 | Сообщение # 16 |
Проверенные
| А ось наша мамка. Правда біситися вже не дуже хоче. Все більше ходить і "наводить порядок" в табуні Туди не ходіть, це не рухайте, тримайтесь біля мене А цікаво,хто її слухає? Тут жеш СВАБОДА!!!!!
|
Offline |
| |
Setter | Дата: Среда, 23.12.2009, 19:55 | Сообщение # 17 |
Модераторы
| Какая очаровательная соба! Форум действительно только переехал. Но может скоро подтянутся остальные.
Чем больше узнаю людей, тем больше нравятся собаки! Достигнув в рифмах апогей, поймёшь: слова сильнее драки!
|
Offline |
| |
Viktor | Дата: Среда, 23.12.2009, 19:55 | Сообщение # 18 |
Проверенные
| Setter, будем надіятись на всесвітню паутину. Хоча я так бачу,що зараз не до своїх улюбленців. Самим би зберегти здоров"я.
|
Offline |
| |
Шади | Дата: Среда, 23.12.2009, 19:55 | Сообщение # 19 |
Пользователи
| Привет!
|
Offline |
| |
Viktor | Дата: Среда, 23.12.2009, 19:55 | Сообщение # 20 |
Проверенные
| Шади, Великий привіт зі Львова Нарешті потихеньку починає збиратись компанія голденів :hands: Яна! Дужеприємно з вами познайомитись. Розкажіть,ви звідки? Бачу в вас хлопчик. Знаходиться в чудовій формі В нас теж є подібна фотка
Сообщение отредактировал Viktor - Понедельник, 02.11.2009, 20:21 |
Offline |
| |
Шади | Дата: Среда, 23.12.2009, 19:55 | Сообщение # 21 |
Пользователи
| Наш хлопчик насправді дівчинка . Живе вона в Комсомольську(Полтавська ол.) Собака не моя, але ми часто спілкуємось, починаючи з її придбання(до мене звернулись люди з проханням допомогти в пошуках собаки для родини і дітей, вибір звичайно зупинили на голдені, хоча сама тримаю вівчарок), потім я випадково запропонувала як її можна назвати і її назвали Шаді(на фарсі перекладається "радість","щастя").На час відпусток і відлучення хазяйнів Шаді живе у мене, тому що таке голден трішки знаю B).А хто батьки Бетті? І скільки Вашій дівчинці?
Сообщение отредактировал Шади - Понедельник, 02.11.2009, 23:30 |
Offline |
| |
|
Шади | Дата: Среда, 23.12.2009, 19:56 | Сообщение # 23 |
Пользователи
| Добрий вечір!Шадюні 7 квітня виповниться 2 роки її , батько з розплідника"Трамин", про маму знаю лише, що звати її Брайті Тато мама і хтось з малечі манюня Шадюня один з цих летючих красенів наш тато! t
Сообщение отредактировал Шади - Вторник, 03.11.2009, 19:57 |
Offline |
| |
Viktor | Дата: Среда, 23.12.2009, 19:56 | Сообщение # 24 |
Проверенные
| Мамашка така рижуха. В нас мамка тоже рижуха. І ми вибирали саму рижішу собачку з білих Зараз Бетька тільки починає змінювати колір на золотий. Подивимось,що з цього вийде.
|
Offline |
| |
Viktor | Дата: Среда, 23.12.2009, 19:56 | Сообщение # 25 |
Проверенные
| Коли така пакость на вулиці,хочеться згадати літо Всетаки чудова пора року!
|
Offline |
| |
Setter | Дата: Среда, 23.12.2009, 19:56 | Сообщение # 26 |
Модераторы
| Вау! Летающие голды - это класс!!!!!!!
Чем больше узнаю людей, тем больше нравятся собаки! Достигнув в рифмах апогей, поймёшь: слова сильнее драки!
|
Offline |
| |
|
Viktor | Дата: Среда, 23.12.2009, 19:56 | Сообщение # 28 |
Проверенные
| Після дооовгих прогулянок так хочеться відпочити. Але котик тут як тут. Всеж таки двоїм не так холодно
|
Offline |
| |
Viktor | Дата: Среда, 23.12.2009, 19:57 | Сообщение # 29 |
Проверенные
| Сьогодні п"ятниця-13. Бррр. Вечером , коли всі зібрались лягати спати... сталось щось неймовірне... Бетька почала гавкати,бігати по квартирі,потім закрутилась на місці і... перетворилась на справжнього маленького монстра. І так протяжно завила на місяць-ауууу. Ми вже подумали,що це кірдик всім.
|
Offline |
| |
Tiara | Дата: Среда, 23.12.2009, 19:57 | Сообщение # 30 |
Руководители
| Quote (Viktor) Це ми ще маленькі,і дурненькі сладенький кабасик... Ням! Ах, как красиво, когда такого золота несколько бегает!!! А какое это золото летючее-плавучее!!! умереть-не-встать! Quote (Viktor) перетворилась на справжнього маленького монстра. І так протяжно завила на місяць-ауууу. Ми вже подумали,що це кірдик всім. А неча в пятницу тринадцатого рано спать ложиться! А как же ритуалы в полночь, типа вокруг костра... погоняться за голубями, сварить в котле зелье из свежего мяса с кашкой, вычесать ритуальную шерсть животного и торжественно бросить ее в мусорку?! При этом воспроизводя песнопения, не доступные и непонятные нормальным людям! (типа, сейчас, моя лапочка-собачка, любимая, драгоценная, ну подожди немного!)
|
Offline |
| |