боль в спине
|
|
NikitaZL | Дата: Понедельник, 28.09.2020, 14:28 | Сообщение # 1 |
Пользователи
| Всем привет. Хочу купить массажер для спины, очень нужен маме. Подскажите какой лучше всего использовать при боле в спине?
|
Offline |
| |
Allay8 | Дата: Вторник, 29.09.2020, 10:44 | Сообщение # 2 |
Пользователи
| советую вам обратится к врачу, со спиной шутить нельзя
|
Offline |
| |
larisahik | Дата: Вторник, 29.09.2020, 19:06 | Сообщение # 3 |
Пользователи
| Теж через роботу спина почала турбувати, звернулася до лікаря, він призначив лікування плюс щовечора використовую масажер для спини, щоб поліпшити лімфу. Можу вам порадити магазин медтехніки Медика https://medic-magazin.com.ua/massazhery/ у них широкий вибір масажерів за низькою ціною. Свій масажер замовляла у них. Якістю задоволена, дуже допомагає мені.
|
Offline |
| |
Lion | Дата: Понедельник, 09.06.2025, 20:43 | Сообщение # 4 |
Пользователи
| Щоб полегшити біль у спині, можна використовувати різні методи: фізичну активність, тепло або холод, медикаменти, правильну позицію під час сну та уникати тривалого сидіння або лежання. Також важливо звертатися до лікаря, якщо біль триває або посилюється.
|
Offline |
| |
Lion | Дата: Понедельник, 09.06.2025, 20:43 | Сообщение # 5 |
Пользователи
| 8 способів полегшити біль у спині, які рекомендує лікар Обмежений постільний режим Терапевтична фізкультура Споживайте більше харчових волокон Терапія теплом та холодом Розгляньте можливість скористатися рослинними препаратами Нанесіть анальгетик (знеболювальний засіб) Повноцінно висипайтеся Впорайтеся зі стресом
Сообщение отредактировал Lion - Понедельник, 09.06.2025, 20:45 |
Offline |
| |