25.04.2024
05:36
Четверг
Форум Международной Общественной Организации 'КИНОЛОГИЯ'
Здравствуйте, Гость | RSS | Главная | Регистрация | Вход |
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]


  • Страница 1 из 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум МОО "Кинология" » Питомцы и все о них » Дворянские странички » Проблемы Евро-2о12
Проблемы Евро-2о12
AdminДата: Среда, 08.12.2010, 03:20 | Сообщение # 1
Администраторы
Сообщений: 947
Quote
Шокуючі факти жорстокого поводження з тваринами фіксують по всій країні. Не виключення і Хмельницький, де тварин потруїли посеред білого дня. Проте чиновники всіх рівнів на цю ситуацію не звертають уваги і продовжують бездіяти.

Харків: «Доводимо до Вашого відома, що у дворі нашого дому жорстоко розправлялися з собаками. Їх труїли отрутою, що викликає кровавий пронос та блювоту. Собаки конали у страшних муках, стогнучи на весь двір. Особисто я поховав 38 собак, що померли однаковою смертю…»

Ніжин: «Близько 12 дня після чергового відлову тварин бригадою гицлів, що приїхали на «Газелі» темного кольору с металевою кліткою, накритою брезентом, собаки, яких не зловили, почали битися у конвульсіях. Із рота у них йшла кров, тварини кидалися із сторони в сторону, втрачаючи орієнтацію, билися об стіни та паркан. За півтори-дві години у страшних муках усі вони померли…»
Щодня до громадських організацій, що займаються захистом тварин, з усієї країни приходять подібні листи. Подробиці різні, історія одна: безпритульних тварин нещадно вбивають.

За відрубаний хвіст чотири місяці ув'язнення

Загальнодержавної структури чи програми, яка б вирішувала проблему безпритульних тварин, в Україні немає. «Ніхто не хоче допомагати», - розповідає про ставлення до цієї теми урядовців та парламентарів Тамара Тарнавська, президент зоозахисної громадської організації SOS. В 2005 році активісти переконали Раїсу Богатирьову з Партії регіонів та Бориса Беспалого з «Нашої України» подати закон про захист тварин від жорстокості. 2006-го документ було ухвалено.
Але лише цього року було вперше винесено вирок за порушення закону. На Сумщині собака намагався відучити 37-річного господаря від пляшки – відмовлявся їсти на знак протесту. Розлючений чоловік одного разу відрубав псові хвіст лопатою та накинувся з ножем. Тайсон, так звуть собаку, розірвав ланцюг та вистрибнув у вікно. Сусідка привела захисників тварин, ті – міліцію і врешті-решт господар отримав чотири місяці в’язниці.

В Польщі таких справ – 60 тисяч на рік.
Останню пропозицію, яка може вплинути на життя тварин в Україні, вніс регіонал Микола Комар. Його ідея – узаконити тестування порід. Фактично це офіційний дозвіл на проведення собачих боїв.

Собак вбивають за наші гроші

При такому ставленні центральної влади проблема бродячих собак та кішок лягає на плечі місцевих рад. Вони створюють спеціальні комунальні підприємства, які фінансуються з бюджету міста.

За що ми платимо - на розсуд керівників цих підприємств. Вони почасту вважають, що на бездомних песиків та кішок закон не розповсюджується. Тварин відловлюють та везуть до місць, які офіційно називаються притулками.

Але чи не варто їх чесно називати таборами смерті?
У Києві, який старанно готується до Євро-2012, комунальне підприємство по бродячих тваринах має майже наукову назву «Центр ідентифікації тварин». У столиці ухвалена програма про стерилізацію безпритульних тварин. Як наголошують у Центрі, дворняг не вбивають, а піклуються про них у притулках.

Журналістам знадобилося півгодини, щоб знайти чисельні факти масових вбивств, і півтижня – щоб підтвердити їх правдивість.

«ЗАВТРА ТРУЇТИМУТЬ У НАС. Чимось зеленим. Смерть настає максимум через дві години після контакту з отрутою – спочатку собака виглядає злегка наляканою, закидає голову, потім судоми та конвульсії… і смерть від гострої серцево-судинної недостатності. Бережіть своїх улюбленців. Поширюйте інформацію по знайомих!!!».

Натрапивши на свіже повідомлення на форумі, де збираються любителі тварин, ми вирушили на пошук невідомої зеленої речовини. Речовину знайшли у руках двірника Петра зі спального району. Вона виявилася щурячою отрутою. Петро залюбки продав нам її за 20 гривень, порадивши не торкатися голими руками.
Після півгодинного діалогу двірник відкрито розповів, що отруту постійно видають у ЖЕКу.
- Я зазвичай отруту не кидаю, бо на моїй дільниці собак немає. Але беру, може пригодиться…, - пояснив Петро.

Ветеринари в один голос повідомили про десятки отруєнь домашніх собак впродовж останнього місяця.
- Таких страждань я вже давно не бачила. У нашій клініці була просто навала собак з отруєннями. Одну таксу рятували годин з вісім. Не змогли, собака померла. Одразу за нею привезли шестимісячну вівчарку – цуценя й години не протрималося. Я з колегами припускаю, що тварин убила якась нервово-паралітична отрута. У собак не згущувалася кров. Може, й щурячу отруту використали чи щось подібної дії, - розповіла на умовах анонімності ветеринар з десятилітнім досвідом.
Врешті-решт ми отримали підтвердження, що собачий геноцид – не просто змова ЖЕКів та бездушність двірників, а централізована політика підприємств, які мають піклуватися про собак.

До рук журналістів потрапила видаткова накладна. Постачальник – товариство з обмеженою відповідальністю «Колтекагрохім». Одержувач – комунальне підприємство «Притулок для тварин».
Сума - двісті шістдесят три тисячі дев'яносто шість гривень 36 копійок. Всі ці гроші пішли на засіб для дератизації «Стрілець». Шістдесят упаковок по 25 кілограмів.

На сайті виробника вказано, що препарат призначений для отруєння гризунів. Є спеціальне застереження: «Санітарна зона між сільськогосподарськими угіддями, де застосовується родентицидний засіб “Стрілець”, та населеними пунктами, територіями ферм та складів має бути не менше 300 метрів».
Звісно, ми перевірили достовірність документу.

Журналіст подзвонила до бухгалтерії «Колтекагрохім». Не представляючись, попросила перевірити номер рахунку-фактури, що був вказаний у накладній.
«Один, п’ять, два, чотири, п’ять, шість», - без жодних вагань дівчина продиктувала цифри.

Мережа таборів смерті для братів наших менших

Офіційно інформацію про жорстоке поводження з тваринами ніхто не збирає. Але є спосіб оцінити масштаб проблеми – звернути увагу на звернення людей до зоозахисних організацій та небайдужих журналістів. Це мішки листів. Почитайте й Ви.
Луцьк: «Тварина не вмирає миттєво, а мучиться більше двох годин. Дізнатися, від чого померла тварина, у Луцьку неможливо. Тому трупи виявлених тварин були передані у Львів для експертизи. На основі цього будуть порушені кримінальні справи. Захисники тварин стверджують, що у них є свідки, котрі бачили, як представники «Спекомунтрансу» розкидали отруєне м'ясо. Вони прагнуть, аби справа дійшла до суду».
Ужгород: «Жахливу ситуацію спостерігала сьогодні зранку на території дитячого садочка ужгородка Тетяна: три собаки мертві, біля них конає четверта. Вона жадібно п’є воду, очі сльозяться, намагається піднятися на ноги, але вони її не тримають. Молода жінка отримала шок від побаченого: «Це чисто психологічний тиск на людей. До того ж, у дітей зараз карантин, вони вдома, гуляють, а тому не повинні це бачити! Це ще й небезпечно: якщо тих собак отруюють, це все виділяється, а діти їх гладять…».
Хмельницький: “Це було жахливо, я навіть не можу підібрати слів. Я живу далеко від того місця, де помирали собаки, але чула скавуління тварин навіть через пластикові вікна. Їм насипали якоїсь отрути, собаки носились по колу та самі рвали на собі шкіру до м'яса. Один з них був білим, але від крові став рудим. Весь асфальт у крові”.
Комунальники Лисичанська пішли далі за всіх. Вже два роки по місту їздить маленький пересувний крематорій, який утилізує трупи собак та кішок. Між собою зоозахисники прозвали його «освенцім». Місцева влада ним відкрито пишається. Про ноу-хау зняли телесюжет, в якому головний ветеринар (!) міста Євген Сіренко виправдав все загрозою сказу.
Лисичанські гицлі придумали ще один винахід — на безпритульних тварин полюють з пневматичною рушницею, що стріляє шприцами. В шприцах, за версію комунальників, – присипляюче. Зоозахисники з SOS, «Спілки вільних журналістів «Природа над усе!» та «РЕТА» - міжнародної організації, що займається захистом тварин - вважають, що за цією технологією тварин кидають у топку ще живими. На їхнє переконання, лисичанські ловці застосовують препарат Дитилін. Він знерухомлює тварину, але вона не втрачає свідомості та чутливості.
До речі, в сюжеті комунальники запропонували скористатися можливостями пересувного крематорію іншим областям. Взяти в оренду.

Джерело: http://20minut.ua/news/10186704


Quote
КРУГЛИЙ СТІЛ: «ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ БЕЗПРИТУЛЬНИХ ТВАРИН ДО ЄВРО-2012 – ЗА ЄВРОПЕЙСЬКИМИ СТАНДАРТАМИ»

Міжнародне товариство захисту тварин SOS (http://sos-animals.info) у партнерстві з консалтинговою компанією «Драйв» (www.drive-pr.com) 23.06.10 проводять круглий стіл «ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ БЕЗПРИТУЛЬНИХ ТВАРИН ДО ЄВРО-2012 – ЗА ЄВРОПЕЙСЬКИМИ СТАНДАРТАМИ».
Организатори запросили на захід першого президента незалежної України Леоніда Кравчука после того, как Л.Кравчук звернувся з відкритим листом до діючого президента Виктора Януковича з приводу даної проблеми.

Круглий стіл відбудеться у прес-центрі Інтернет-видання «Главком» за адресою: м. Київ, вул. Липська, 24/7, 3-ій поверх. Початок о 13-00.

Окрім Л.Кравчука та организаторів круглого столу - голови Міжнародного товариства захисту тварин SOS Тамари Тарнавської та керівника консалтингової Групи «ДРАЙВ» Андрія Миселюка - у работі круглого столу візьмуть участь:

народний депутат України Кирило Куликов;

депутат Київради Віталий Кличко;

кандидат філософських наук Сергій Грабовський;

публіцисти Віталій і Дмитро Капранови;

журналіст Андрій Капустін.

Тел. для акредитації ЗМІ – 050 3462599. E-mail: info песик drive-pr.com.
Реєстрація ЗМІ на місці за редакційними посвідченнями.

Звернення директора УЄФА М. Каллена до віце-прем'єра Б. Колесникова

На круглому столі буде обговорюватися те, як вирішується проблема безпритульних тварин до проведення чемпіонату Євро з футболу 2012 року в Україні. З даного питання 1 червня директор УЄФА з питань Євро-2012 Мартін Каллен звернувся до віце-прем'єр-міністру України, відповідального за проведення в Україні Євро-2012 Борису Колесникову. У зверненні Каллен, зокрема, зазначив, що УЄФА не підтримує жорстоких методів знищення бездомних тварин і ніколи не заохочувала представників української влади до застосування таких методів.

У листі Каллен просить Колесникова особисто зустрітися з Тарнавською "для вироблення позиції щодо подальших дій". До теперішнього моменту запрошення на зустріч від Б. Колесникова Тамарі Тарнавській не надійшло.

На минулому тижні відбулися зустрічі Тарнавської з керівником місцевого організаційного комітету (МОК) "Євро-2012 в Україні" Маркіяном Лубківським (14 червня) і представником президента у Верховній Раді Юрієм Мірошниченком (15 червня).

Тамара Тарнавська на зустрічах обґрунтовувала важливість теми, піднятої Мартіном Калленом у зверненні до Бориса Колесникова. А також запропонувала конкретні заходи спільного з органами місцевої та центральної влади реагування для вирішення означеної директором УЄФА проблеми у підготовці України до Євро-2012. Зокрема, Тарнавська пропонує підготувати від Б. Колесникова доручення мерам чотирьох міст, що приймають Євро-2012, із закликом негайно вжити заходів щодо припинення жорсткого поводження з бродячими тваринами у своїх містах. Для оперативного і ефективного вирішення проблеми, порушеної у зверненні Мартіна Каллена, необхідна постійна і скоординована робота центральної влади з меріями приймаючих міст, впевнена Тамара Тарнавська.
М. Лубківський і Ю. Мірошниченко пообіцяли розглянути дані пропозиції.

Загроза бойкоту української частини Євро

Тамара Тарнавська підкреслює, що через невирішеність проблеми винищення бродячих тварин в Україні існує загроза бойкотування приїзду іноземних уболівальників в Україну на Євро-2012.
Так, у Швейцарії, Франції та інших країнах Європи шириться рух із закликами утриматися від приїзду до України на Євро-2012. Вже в найближчому майбутньому активісти руху за права тварин мають намір звернутися до турагентствам, футболістам, посадовим особам, політикам і УЄФА з тим, щоб бойкотувати приїзд в Україну.

Кількість сайтів, які закликають бойкотувати Євро в Україні та їх географічний розмах, збільшується з кожним тижнем.

Найбільш активно діючі сайти:
http://www.sag-coalition.org;
http://canibook.ning.com;
http://soschats.org;
http://stop-animals-genocid.bleublog.lematin.ch;
http://www.planete-attitude.fr.

Один з найбільш обговорюваних матеріалів, розміщених на цьому та інших сайтах, - відеофрагмент з Лисичанська. Сюжет розповідає про спалювання живцем бродячих тварин у пересувному крематорії.
Тамара Тарнавська розповідає, що їй щодня приходять десятки звернень європейських організацій та окремих громадян ЄС з протестами проти практики нелюдського поводження з бродячими тваринами, що триває донині. Зокрема, вона зазначає, що проти планів київської мерії знищити в столиці всіх безпритульних собак і котів до початку Євро-2012 виступили колишній чемпіон Формули-1 Міхаель Шумахер, Фонд знаменитої актриси Бріджит Бардо, депутати швейцарського парламенту, мер швейцарського міста Лозанна Даніель Брелаз і мери ще кількох швейцарських міст. Вони підписали звернення до президента УЄФА Мішеля Платіні з проханням вплинути на Україну з метою негайно припинити масові вбивства безпритульних тварин. Як очікується, ця тема буде підніматися Платіні перед Б. Колесниковим під час візиту в Україну в липні.

Крім того, 125 громадських організацій підтримали ініціативу про припинення винищування безпритульних тварин в Україні. Серед них - організації з США, Франції, Великобританії, Німеччини, Іспанії, Швейцарії, Австралії, Японії, Італії, Бразилії та інших країн.

Швейцарські ЗМІ 9 червня 2010 року звернулися до президента України Віктора Януковича з проханням надати інформацію про те, які заходи впроваджені українською владою для припинення масових вбивств бродячих тварин в Україні. Серед цих ЗМІ: Le Matin, L `Illustre, L` Express, L `Impartial, Journal du Jura, Televizion Suisse Romande. За станом на сьогоднішній день відповіді на свій запит від В. Януковича швейцарські медіа не отримали.

Також не було реакції на запити ЗМІ про ситуацію з винищенням бродячих тварин в Україні, спрямовані послу України в Швейцарії Ігорю Діру.

Вирішення питання

Президент SOS Тарнавська виступає категорично проти пропозицій української влади обладнати до Євро-2012 тимчасові притулки для бродячих тварин. «Я наполягаю на будівництві дешевих, але постійних притулків. Таких, як наш притулок у Пирогово. У нас міститься 2000 тварин і обходиться він у 500 тисяч гривень на рік. За підрахунками експертів, в Києві близько 15 тисяч бродячих тварин. Тобто, якщо робити для них такі ж притулки, як наш - це обійдеться місту в 3,8 млн. грн. на рік. Для розуміння: в минулому році на вирішення питання бродячих тварин у бюджеті столиці було передбачено 8 млн. грн. І що ми маємо: тварини, як і раніше, не в притулках, а на вулицях, вони не стерилізовані. Зате місто виділяє 4,2 млн. на утримання 350 бродячих тварин у комунальному підприємстві «Притулок для тварин» у Бородянці», говорить Тарнавська.
Вона закликає українську владу активно використовувати досвід Польщі щодо вирішення питання бродячих тварин. Зокрема, у Польщі 1% від податків громадян іде на утримання притулків - і для дітей-сиріт, і для тварин. Крім того, величезну частину фінансування притулків для бездомних тварин забезпечують добровільні внески громадян - за період підготовки Польщі до Євро-2012 і активного вирішення проблеми бродячих тварин сума цих внесків збільшилася в 12 разів.
Також у Польщі організовано чергування ветеринарних клінік, які проводять стерилізацію безпритульних тварин.


Это не единственные "замечания" . А кошмар продолжается ...

Offline
AdminДата: Среда, 08.12.2010, 03:51 | Сообщение # 2
Администраторы
Сообщений: 947
Открытое письмо Януковичу (привожу текст на английском и маш. перевод на русском) от SAG la Tribu Canibook против геноцида животных для проведения Евро-2012 (09 сентября 2010 года ).
Quote

Mr. Victor Yanukovych President of Ukrainia, Bankovastr. 11, UA- 01220 Kyiv
.
Mister president,
For a few months, and within the framework of the Eurofoot 2012, international networks and various media have been protesting against the extermination of indigenous animals taking place at the moment in Ukraine.
.
The Ukrainian administration gave its support, and allowed the use of crematorium furnaces to exterminate animals. The whole world is wondering about the reasons that led your government to such a decision, a distressing solution, unworthy of a civilised country.
.
This Hitlerian concept offends the respect of the collective memory. It is a very traumatic and immoral way of acting, specially in Europe, where the trauma is still in every memory.
.
In doing so, your country takes part in the fact that violence becomes more commonplace, and in forgetting History, thus risking to influence very negatively thousands of animal and football supporters.
.
You cannot hide your acts: these crematorium furnaces, poisonning and mass graves of animals are seen by people and children all over the world.
This situation leads to increasing world-wide information campaigns and protests against the atrocities that are being carried out in your country.
.
You can thus expect boycott, advertising against ukraine, demonstrations in airports, railway stations, on motorways, harbours, travel agencies, on the internet and various media.
.
Well-known organisations such as People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), Union of European Football Associations (UEFA), World organisation for Animal health, World health organisation, and numerous other international organisations confirm that the only effective, and human solution is a mass spay and neuter program.
.
Mister President, the international community asks you to collaborate and so reassure your fellow-countrymen on the situation in Ukraine. Not doing so would be harmful to the beauty and values of your country, would reduce tourism, and increase the lack of consideration and interest for the Eurofoot 2012.
.
We diplomatically ask you to collaborate with well-known international animal welfare organisations that can advise you, and help your administration achieve a spay and neuter program right now.
.
yours respectfullly.

Quote
Президенту г-ну Виктору Януковичу Ukrainia, Bankovastr. 11, UA-01220 Киева
.
Господин президент,
В течение нескольких месяцев, и в пределах структуры Евро- 2012, международные сети и различные СМИ выступали против истребления местных животных, имеющих место в настоящее время в Украине.
.
Украинское правительство оказало свою поддержку, и позволило использованию печей крематория истреблять животных. Целый мир задается вопросом о причинах, которые привели Ваше правительство к такому решению, грустному решению, не достойному цивилизованной страны.
.
Это гитлеровское понятие оскорбляет уважение памяти общественности . Это - очень травмирующий и безнравственный способ действовать, особенно в Европе, где травма находится все еще в каждой памяти.
.
При этом Ваша страна принимает участие в факте, что насилие становится более банальным, и в упущении Истории, таким образом рискуя влиять очень отрицательно на тысячи любителей животных и футбольных фанатов.
.
Вы не можете скрыть свои действия: эти печи крематории, отравления и братские могилы животных замечены людьми и детьми во всем мире.
Эта ситуация приводит к увеличению международных информационных кампаний и протестов против злодеяний, которые выполняются в Вашей стране.
.
Вы можете таким образом ожидать бойкот, дающий объявление против Украины, демонстраций в аэропортах, железнодорожных станциях, на автострадах, гаванях, туристических агентствах, в Интернете и различных СМИ.
.
Известные организации, такие как Люди для Этической Обработки Животных (PETA), Союза европейских Футбольных ассоциаций (УЕФА), Мировая организация по здоровью животных, Всемирная организация здравоохранения, и многочисленные другие международные организации подтверждают, что единственное эффективное, и человеческое решение - масса, удаление яичников и программы стерилизации.
.
Господин президент, международное сообщество просит, чтобы Вы сотрудничали и так заверили своих соотечественников в ситуации в Украине. Не выполнение так было бы вредно для имиджа и ценностей Вашей страны, уменьшит туризм, и увеличит нехватку соображения и интереса к Евро- 2012.
.
Мы дипломатично просим, чтобы Вы сотрудничали с известными международными организациями защиты животных, которые могут советовать Вам, и помогать Вашему правительству достигнуть кастрации и программы стерилизации прямо сейчас.

Источник материала

Честно говоря , наслышана о том как ныне стерилизуют - страаашно . Им (Международным организациям) все-таки лучше не помогать , а контролировать и применять санкции , только так они смогут чего-либо добиться . ИМХО

Offline
AdminДата: Четверг, 09.12.2010, 03:29 | Сообщение # 3
Администраторы
Сообщений: 947
Принять посильное участие в борьбе со злом (иначе это не назовешь) Вы можете подписав петиции по этому вопросу .

Остановить кошмар в Киеве - http://www.thepetitionsite.com/1....ro-2012

Против использования мобильных крематориев (фабрик смерти) - http://www.thepetitionsite.com/1....urnaces и http://www.care2.com/news/member/525884267/2573668

Остановить отравления собак в Харькове - http://www.thepetitionsite.com/1/stopp-mass-killing-ukraine-kharkov/

Это еще не все обращения , но народ , не будьте равнодушны , подписывайте - эти петиции доходят до цели .
И каждая подпись имеет вес . Если наше правительство нецевилизовано (мягко говоря) , то это не значит , что таким же должно быть и население страны . Нужно ли нам Евро ценой тысячей собачьих жизней ? Мой ответ - НЕТ . Должны ли животные , которые волей судьбы и из-за человеческой жестокости (эгоизма , безответственности и многих других не лучших черт ) оказались на улице, погибать мучительной смертью или все же мы сможем ограничить поголовье путем стерилизации (чем хоть как то покаемся за свое безразличие к ним , не будь которого они бы не оказались бездомными и брошенными) ?

Offline
AdminДата: Понедельник, 26.12.2011, 03:45 | Сообщение # 4
Администраторы
Сообщений: 947

10 декабря 2011 года. г.Бендеры. Во дворах по ул. Ткаченко была застрелена собака. У неё осталось 6 маленьких щенков. Большая просьба перепостить и распространить это видео. Так как возможно меня заставят его удалить.

Offline
AdminДата: Понедельник, 26.12.2011, 03:49 | Сообщение # 5
Администраторы
Сообщений: 947
Кошмар начинался медленно , но до гребанного ЕВРО осталось не так много времени и ... напряженной работы для КП и прочих убийц , которые не брезгую ни какими методами . Мы так и будем молчать , надеясь , что чаша сия нас обойдет ? От отравы на улицах умирают и наши питомцы , судиться теоретически возможно , но практически - тупик ... только снимать, только ловить на улицах и разносить в дребезги , кормить их же отравами и "усыплять" их же дитилином . Это - хуже чумы ....
Offline
AdminДата: Суббота, 31.12.2011, 22:50 | Сообщение # 6
Администраторы
Сообщений: 947
Копирую из социалки "как есть" :

КМДА сказилась, собаки — ні!
В январе киевские власти начнут уничтожение всех бездомных собак и котов! Официальная причина — бешенство. По заявлениям ветслужб, в декабре 2011 года в столице было зафиксировано сразу три случая заболевания. Но о том, что бешенство КГГА «нашла» неслучайно подтверждают следующие факты:

1. УЕФА требует от власти очистить город от бездомных собак. При этом мировая общественность настаивает, чтобы вопрос был решен гуманными методами: осенью Киев посетили многие известные защитники животных, в том числе актриса Бриджит Бордо. После этого, чтобы замылить глаза Европе, киевские власти отправляют на утверждение Программу регулирования численности бездомных животных гуманными методами на 2012-2016 гг. Но буквально через неделю в столице «вспыхивает» бешенство. Впервые за 20 лет фиксируется сразу три случая заражения!

2. Накануне «вспышки» заболевания, была закрыта Киевская горветлаборатория. Заметим, что диагностический отдел в ней возглавляла Руслана Рощина, известная своей зоозащитной деятельностью. После закрытия Киевской горветлаборатории единственным учреждением в столице, которое может проводить исследования на бешенство, остался Государственный научно-контрольный институт биотехнологии и штаммов микроорганизмов. А позицию руководства данного Института назвать гуманной сложно. Тем не менее, перепроверить результаты экспертизы на бешенство теперь негде.

3. Все три случая заражения бешенством «произошли» с 7 по 19 декабря — прямо в канун новогодних праздников. 27 декабря ветслужбами была проведена пресс-конференция, на которой журналистам рассказали не только о бешенстве, но и том, носителями скольких болезней является бездомная собака. «Да, эвтанизировать жалко, но что же делать?» — сокрушался Владимир Горжеев, заместитель начальника Государственной ветеринарной и фитосанитарной службы. Заметим, зоозащитным организациям в аккредитации на данное мероприятие было отказано. Такое время проведения для акции под названием «бешенство в столице» выбрано не зря — киевляне, занятые предновогодними хлопотами, к протестным митингам мало расположены.

Но если вы не хотите утонуть в крови после Нового года, огромная просьба — не поддавайтесь на провокацию! Перепостив данную информацию, вы уже скажете нет «скаженій владі» и поддержите тысячи бездомных собак и котов! А еще защитите своих домашних любимцев. Ведь по распоряжению ветслужб, сегодня не привитых от бешенства животных не принимают ни в одной клинике города. Тогда как делать прививку можно только клинически здоровым взрослым животным.
Будьте гуманны — берегите животных!

Голосуйте за животных в городе http://www.sborgolosov.ru/voiteview.php?voite=570

Offline
AdminДата: Среда, 18.01.2012, 13:53 | Сообщение # 7
Администраторы
Сообщений: 947

Offline
AdminДата: Среда, 18.01.2012, 14:06 | Сообщение # 8
Администраторы
Сообщений: 947
ОБРАЩАЮСЬ КО ВСЕМ КОМУ НЕ БЕЗРАЗЛИЧНА СУДЬБА НЕВИННЫХ ЖИВОТНЫХ!!!!
В УКРАИНЕ ПЕРЕД Евро-2012 МАССОВО ТРАВЯТ СОБАК ПОД ПРЕДЛОГОМ БЕШЕНСТВА!!!!
ЖЕРТВАМИ СТАНОВИТСЯ ВСЕ БОЛЬШЕЕ ЧИСЛО ЖИВОТНЫХ И НЕ ТОЛЬКО БЕЗДОМНЫХ!!!
ОЧЕРЕДНАЯ МЕЖДУНАРОДНАЯ информационная АКЦИЯ 22.01.2012!!!!ЦЕЛЬ - ПРИВЛЕЧЬ БОЛЬШЕ ЛЮДЕЙ!!

МЫ НЕ МОЖЕМ ДОЛЬШЕ МОЛЧАТЬ - ЭТОТ ГЕНОЦИД ПРОДОЛЖАЕТСЯ И ЕГО НУЖНО ОСТАНОВИТЬ!!!

Я БОЙКОТИРУЮ ЕВРО 2012 - прошу присоединяться и распространять,приглашать друзей которые готовы поддержать!

Почти вся Европа протестует а мы молчим - так не должно быть!!
Плакаты можно размещать везде где получится,на машинах,на окнах,на стенах домов,на торговых точках - это не глупо и это не против закона,это правильно - бороться за жизнь братьев наших меньших!!!
НУЖНА ЛЮБАЯ НОВАЯ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПОВОДУ ОТРАВЛЕНИЙ: фото,видео,звукозаписи и прочее - все это добавляйте здесь!
Также всевозможные ссылки на полезные материалы(протесты и все связанное с ними)и все что может нам помочь!!!
Параллельно проходит мероприятие у польских друзей - мы обязаны ПРЕКРАТИТЬ ЗАКРЫВАТЬ ГЛАЗА!

Я ПЕРВЫЙ РАЗ НАЧИНАЮ МЕРОПРИЯТИЕ - так что если есть замечания -давайте тоже!

"До тех пор пока люди будут резать животных, они будут убивать друг друга. И, действительно, тот, кто сеет зерно убийства и боли, не может пожинать радость и любовь." (Пифагор)

http://www.izvestia.com.ua/ru/news/22151

http://youtu.be/10W5mPzy1U0

http://youtu.be/cA7VfdIlFnk

http://youtu.be/cA7VfdIlFnk

ПОМОГИТЕ КТО КАК МОЖЕТ!!!!!ПОЖАЛУЙСТА!!!!!!!!!

http://www.facebook.com/events/227036537378456/

Offline
AdminДата: Четверг, 15.03.2012, 01:31 | Сообщение # 9
Администраторы
Сообщений: 947
Подключилось уже много стран . Мы на их фоне выглядим "терпящими" ... не хорошо .
31 березня відбудеться міжнародна акція - марш на захист безпритульних тварин в Україні "FAIR PLAY".

Цього дня активісти та небайдужі громадяни вийдуть на вулиці Німеччини, Італії, Австрії, Угорщини, Німеччини, Нідерландів, Хорватії,Греції,Чехії,Франції,Іспанії,Швейцарії,Росії,Білорусії,Казахстану та України, щоб зупинити вбивства безпритульних собак та котів, що вчиняються місцевими комунальними службами в України під приводом «зачистки території» напередодні «Євро 2012».

25 січня ми вже виходили на акцію «Stop It!». Частково наші вимоги були задоволені. Зокрема при Міністерстві екології було створено нову робочу групу із вдосконалення законодавства щодо захисту тварин від жорстокого поводження.

Але на місцях вбивства тварин тривають! Комунальні служби та окремі громадяни, що називають себе «догхантерами», а насправді є просто живодерами, вбивають безпритульних тварин жорстокими методами – труять отрутою, що викликає довгу та болісну смерть, або відстрілюють.

Тому 31 березня 2012 року - українська та європейська громадськість вийде на масштабну акцію "FAIR PLAY" - "ЧЕСНА ГРА" та звернеться із такими вимогами:

До президента України В. Януковича

1. Видати указ про введення мораторію на фізичне знищення безпритульних тварин комунальними службами до ухвалення нового законодавства, що унеможливить вбивство.

2. Зобов’язати правоохоронні органи розслідувати випадки отруєнь та відстрілів безпритульних тварин (факти додаються).

3. Зобов’язати правоохоронні органи розслідувати діяльність так званих «догхантерів», що координують свої дії на сайті vreditelyam.net та заблокувати доступ до цього злочинного ресурсу на території України.

4. Ініціювати перевірку КРУ та прокуратурою діяльності комунальних служб, яким доручено виконання функції по контролю за чисельністю безпритульних тварин, зокрема й витрачання ними бюджетних коштів.

5. Імплементувати в Україні європейський досвід вирішення проблеми безпритульних тварин шляхом стерилізації та утримання в притулках.

До Верховної Ради:

1.Негайно ратифікувати Європейську конвенцію захисту домашніх тварин.

2.Підтримати законопроект про внесення змін до Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження», який реально унеможливить вбивства безпритульних тварин.

До мерів українських міст та міських рад:

Негайно відсторонити комунальні служби, які заплямували себе багатотисячними вбивствами безпритульних тварин, від будь-якої діяльності з безпритульними тваринами та передати цю функцію підприємствам громадських організацій зоозахисного спрямування при фінансовій підтримці держави та органів місцевого самоврядування.

«Ступінь величі та духовного розвитку нації визначається тим, як ця нація ставиться до тварин,» - казав Махатма Ганді. Доведемо, що українці – не варвари! Змусимо владу йти шляхом гуманізму!

http://aktion-fair-play.jimdo.com/

European:http://www.facebook.com/events/211455915620368/

German:
http://www.facebook.com/events/114142688712584/

German city-
Fulda:
http://www.facebook.com/events/346871868676582/
Göppingen:
http://www.facebook.com/events/190848307689214/
Frankfurt:
http://www.facebook.com/events/151695414948066/
Bielefeld:
http://www.facebook.com/events/278438075557993/
Regensburg:
http://www.facebook.com/​events/349780768387821/
Hamburg:
http://www.facebook.com/events/185567454880134
Berlin:
http://www.facebook.com/events/311967682199530/
Augsburg:
http://www.facebook.com/events/259630840786101/
Köln:
https://www.facebook.com/events/332314120138738/
Hannover:
http://www.facebook.com/events/217652388334009
Kiel:
http://www.facebook.com/events/314421918607300/
Hof:
http://www.facebook.com/events/233661126726422/
Dutch:
https://www.facebook.com/events/270707319666511/​?cont..
Italy:
http://www.facebook.com/events/328033687234369/
http://www.facebook.com/events/351204388247746/

Austria:
http://www.facebook.com/events/152105618243553/

Hungary:
http://www.facebook.com/events/393819203978433/

Switzerland:
http://www.facebook.com/events/232096106883520/

France:
http://www.facebook.com/events/144876282302005/

Chech Republic :
http://www.facebook.com/events/260106044075115/

USA (no demonstration):
http://www.facebook.com/events/240643846029550/

Australia (no demonstration):
http://www.facebook.com/events/115048521953034/​?ref=ts

Украина:

Киев - http://vk.com/fair_play_ukraine
Мариуполь - http://vk.com/event36239006
Харьков - http://vk.com/fair_play_kharkov
Львов - http://vk.com/fair_play_lviv
Ивано-Франковск - http://vk.com/dimsirka
Одесса - http://vk.com/event36671834
Севастополь - http://vk.com/club36284116
Запорожье - http://vk.com/event36552189
Чернигов - http://vk.com/event36422394
Днепродзержинск - http://vk.com/fairplay_dndz
Черновцы - http://vk.com/fair_play_che
Симферополь - http://vk.com/club37003053
Херсон - http://vk.com/event36975962
http://vk.com/mirprotivgestokosti

Белоруссия ,Брест - http://vk.com/event36767434
Казахстан,Алматы - http://vk.com/event36835982

Россия:

Общая группа - http://vk.com/spasi_sobak_ot_euro2012
Москва - http://vk.com/animal_rights_fairplay, http://vk.com/​militantvegan
Санкт-Петербург - http://vk.com/club36264399,
Ростов-на-Дону - http://vk.com/fair_play_rostov
Волгоград - http://vk.com/event36417653
Мурманск - http://vk.com/ishu_cheloveka
Сыктывкар - http://vk.com/drugkomi
Казань - http://vk.com/event36447612
Воронеж - http://vk.com/event36763035
Иркутск - http://vk.com/club32726662
Томск - http://vk.com/event36342211


Offline
AdminДата: Понедельник, 02.04.2012, 03:42 | Сообщение # 10
Администраторы
Сообщений: 947
31го марта по всему миру состоялись акции в защиту животных в Украине . Фото по Харькову : http://uci-sk.ucoz.ru/photo/26

Видео Харьковской акции :


Offline
TiaraДата: Вторник, 08.05.2012, 03:12 | Сообщение # 11
Руководители
Сообщений: 935
Ничего не поделаешь, это наш искалеченный менталитет.
Денег на стерилизацию и последующую передержку до выпуска животных нет (хотя все нардепы кричат, что это практикуется, хотя если посмотреть некоторые шокирующие видео....и по новостям показывают)
Отстрела агрессивных , несущих потенциальную угрозу болезнями - тоже нет. (я не за отстрел, канеш, но я тута про политику "борьбы" с бродячими животными)
Зато хаотично "благодетели" разбрасывают отраву. Дворники ли? не доказано. Активисты? наверное, и дворники в числе активистов, хотя слабо верится, ведь с каждым почти дворником ходит хвостиком, а то и не одним - пушистое четвероногое, прикормленное и агрессивное.
Двояко, правда?
Я думаю, некоторые бродячие животные - угрожают жизни человека, но с любым живым существом надо обращаться гуманно.
Нужно спонсировать приюты, а не сомнительные клиники, которые невесть на что тратят деньги, отведенные на стерилизацию.
В Европе собака, которая была взята с улицы - проходит определенную адаптацию с зоопсихологом, и наверняка потом отдается в семью, или же на двор охранять, или усыпляется.... А у нас СРАЗУ, без всяких шансов. Или животинка умирает от яда (например в мучениях от битого стекла, или еще есть еще одно лекарство, от которого зверь испытывает ТАКИЕ муки, умирая - что пожелать хочется те самые муки тому, кто завернул отраву в еду, которую голодное животное подобрало!
Хочется, чтобы у нас были нормальные, цивилизованные приюты, а не хаотическое истребление ни в чем не провинившихся братьев наших меньших!



Offline
AdminДата: Среда, 09.05.2012, 01:49 | Сообщение # 12
Администраторы
Сообщений: 947
Tiara, все намного банальнее . Долго писать , но сейчас простой пример : мобильные операционные . Сидишь ? ОК . Не вставай . Австрийцы (немцы ??? ) ... вобщем зарубеж , так называемый , поняв , что бабло давать нашему ворью низя , выделил несколько бригад по стерилизации зверюх на улицах . Сейчас не слежу за инфой , но в Киеве за неделю - две простирилизовали приблизительно 700 зверят . Естественно бесплатно . Теперь внимание . Наша "великая зоозащитница" шаповалова отказалась от подобной практики в Харькове - типо нам оно ни нада .
Логично , конечно - на трупе минус 400 грн . , ей и К это совсем не выгодно . А то что денег нет - сама понимаешь , насколько достоверно . Просто сейчас на каждой убитой псинке отмывают 300-400 грн . И все дела . По докам наверняка каждый труп "продержали в приюте положенных 7 дней" . А показушная "стройка приюта" по факту станет недешевенькой передержкой хозяйских псин . Пока работает только концлагерь и крематорий .

Относительно дохов. Снова таки упираемся в связь шаповалова- василина (знатная тварь травительница собак, дружат однако) . КП все очень просто будет списать на какое-то частное лицо (если припечет ) , может даж накажут кого напоказ , но делать акцент на них ошибка , приводящая к отводу глаз от реальности . Кстати , а не подобная ли "стори" была с зооветом ? Ясный пень , что юля вышла сухая из воды , но очень подобная ситуация .

Эутаназию же гуманно у нас проводиться не может . У нас даже наркоз запретили (про препараты , которыми можно действительно безболезненно вывести животное из сознания и жизни даже мечтать не приходиться ).

Offline
TiaraДата: Четверг, 10.05.2012, 02:45 | Сообщение # 13
Руководители
Сообщений: 935
Admin, знаю я все это... не хотелось просто говорить конкретнее - высказалась в общем, дабы никого из приверженцев каких-либо "оппонентных" стихий не обидеть. Хотя, какие тут могут быть оппоненты? Мне кажется, есть. Те, которые "выделяют, выделяют и бесконечно выделяют" деньги демонстративно, и против них те, которые слушают и ждут обещаного, ждут, ждут, и остаются ни с чем.
В каком бы вопросе мы ни уперлись бы касаемо определенных законодателей - все равно упираемся в тупик. Возвращаюсь к нашему искалеченному менталитету. Не он ли руководствует властью имущими? Ессно, ОН, если там есть "ОНА" (как там ее принято щас величать - то от того не становится лучше.
Меня ужасают суммы, которыми ворочают Великие, в то время - как НИЧЕГОШЕНЬКИ не делается. А главно, какие пафосные видеоролики снимают, мол, мы выделили, будто из своего лично кошелька.

А то что к нам привозят ветов из других стран - ну нет ничего более унизительного, ну и показательного канеш.





Сообщение отредактировал Tiara - Четверг, 10.05.2012, 02:48
Offline
AdminДата: Пятница, 11.05.2012, 04:11 | Сообщение # 14
Администраторы
Сообщений: 947
Вряд ли унизительно просить помощи у тех , кто не имеет подобной проблемы и имеет опыт в человеческом ее решении. Но в то время как отстраивают отели-стадионы-прочее , вваливая туда совсем нескромные ссумы ( и имея немалые "откаты") - конечно да ... бедная мы страна cool Меня во всей этой ситуации просто таки обрадовали практичные немцы (насколько я поняла и сыр-бор то с их подачи начат) . Они все видят (как и любой человек , не лишенный практицизма и вкуса) правильно . И юли-люли , как причина бойкота - только зацепка . Они реально перечислили все , и не забыли упомянуть показушные стадионы и недешевенькое жилье . Ну скромность не является чертой "местных царьков" , это понятно . Но если б усе так по-царски делалось ....

Инфа по теме :
в Харькове 15-го числа начинается показуха (и дикий праздник))) с кубком дебильного УЕФА (тоже могли бы вмешаться в ситуевину , но молчат .. сво..) . Мадам Ратникова по этому поводу ( и инициативе АЗОУ) наметила тусовку с честным призывом байкотировать это все грязное дело (ем-2012). Начало в 13.00 пл. Свободы (если что - уточню) , мордокнижкой мадам пользуется как-то слабо - поэтому на массовость , собранную в сети , расчитывать не приходиться (но помогу , как мелкий сетевой крыс , собрать чуть больше) . Конечно местными силами мы сможем только в очередной раз кому-то подпортить настроение и не больше , но ... ЕСТЬ НО . Пока фото и видео с подобных акций видят за рубежом - они не ведутся на заявления "организаторов" о том , что "усе ужо ништяк , трабла нет , померешилось " . С этой целью и призываю оповестить желающих , да и самим прийти .

Offline
TiaraДата: Воскресенье, 13.05.2012, 01:12 | Сообщение # 15
Руководители
Сообщений: 935
Просить - не унизительно, но когда просто добровольцев отправляют, бо знают шо такой беспредел творится.....

Блин, ну в харькове вообще стало в последние годы МОДНО устраивать многоденежные показухи, вместо того, чтобы чинить РЕАЛЬНЫЕ проблемы..... Ввалили в подготовку к Евро мульярды, ну а на деле.....
Ничего массовые пикеты не покажут и не докажут в нашем харькове (даже палец не поднимается его с большой буквы написать), сколько всего в харькове, кхм, "правительство" уже такого наделало (взять лесопарковые зоны, особенно ту, что в центре) - и никакие митинги и суды не помогли. Почему же вдруг какие-то бродячие, даже не люди - вдруг повлияют!? там надо целую помаранчевую подымать, не иначе. что не реально априори.





Сообщение отредактировал Tiara - Воскресенье, 13.05.2012, 01:14
Offline
Форум МОО "Кинология" » Питомцы и все о них » Дворянские странички » Проблемы Евро-2о12
  • Страница 1 из 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Поиск:

Обновленные темы :
Тема:Ножі для плотера
(valeriiav)
Тема:Вражений професіоналізмом...
(Ivan_i)
Тема:Чи варто їхати в Губківсь...
(Ivan_i)
Тема:Не знаєте що подивитися в...
(Ivan_i)
Тема:Чи варто їхати в памятку ...
(Ivan_i)
Тема:Чи варто їхати в музей “Т...
(Ivan_i)
Тема:Найкращі агенства нерухом...
(Ivan_i)
Тема:А хтось вже тут замовляв ...
(Ivan_i)
Тема:Юридические услуги
(valeriiav)




Если ссылка вызывает сомнения - воспользуйтесь формой он-лайн проверки !



          Анализ страниц сайта

МОО "Кинология" © 2008-2024